Prinsessen

 

De kinderen zijn uitgenodigd voor een Prinsessenfeest van prinses Annabelle

De meisjes verkleden zich na binnenkomst om in echte prinsessen. Op de tafel staat voor elk prinsesje een eigen roze kaptafeltje met spiegel klaar met daarbij make up om zich extra mooi te maken.

Prinses Annabelle woont met haar vader Koning Lodewyck en haar moeder Koningin Constanza in een groot Paleis hier ver vandaan. Annabelle heeft geen broertjes of zusjes en moet dus altijd alleen spelen, daarom nodigt zij de prinsessen uit voor haar feest!

Prinses Annabelle wil wel zeker weten dat de meisjes echte prinsessen zijn en door middel van diverse opdrachten kunnen zij dit bewijzen, door deze opdrachten goed uit te voeren…

 

Let op! Dit thema is echt alleen voor meisjes bedoeld, wilt u voor meisjes en jongens dan raden wij het Ridderthema aan.

dws-cc-princess-3

In het draaiboek staat een compleet themafeestje van circa drie uur uitgewerkt. Het handige van dit draaiboek is dat bij de opdrachten/spelletjes de tijdsduur en benodigdheden staan vermeld. Alles wat u voor het feestje en de spelletjes nodig hebt, zit in de themakist.

Een kist is samengesteld voor een feestje met acht kinderen. Uitbreiding is mogelijk tot tien kinderen. In de themakist voor Prinsessen zit onder andere het volgende:

– Borden/bekers
– Tafelkleed
– Schaaltjes
– Prinsessenjurken
– Kroontjes en stafjes
– Make-up
– Kaptafeltjes
– Diverse decoratiematerialen
– Benodigdheden voor de spelletjes
– Thema-cd
– Bedankzakjes