Jungle 7 – 10 jarigen

 

Red de jungle met avonturier Jerry McForest 

De kinderen zijn uitgenodigd voor een Junglefeest. De kinderen krijgen een brief van avonturier Jerry McForest. Jerry maakt zich zorgen over het feit dat de kinderen van tegenwoordig maar weinig met de natuur bezig zijn. Als hier geen verandering in komt, is Jerry bang dat het slecht zal aflopen met de natuur.
Jerry is bereid om ons mee te nemen in de jungle en daar ons alles te leren over de natuur. Hierbij zijn de acht elementen, waar onder aarde, vuur en water, van groot belang. Zonder deze elementen raakt de natuur uit balans en zal de Boom des Levens zijn kracht verliezen.

Tijdens een zware tocht door de jungle kunnen de kinderen de elementen verdienen en zo de Boom des Levens zijn kracht weer teruggeven. Dit zal niet gemakkelijk zijn, maar door goed samen te werken en alle krachten te bundelen, moet het ons lukken…..

In het draaiboek staat een compleet themafeestje van circa drie uur uitgewerkt. Het handige van dit draaiboek is dat bij de opdrachten en spelletjes de tijdsduur en benodigdheden staan vermeld. Alles wat u voor het feestje en de spelletjes nodig hebt, zit in de themakist.

safari_girl